Cauta in stiri

RSS Feed

custom

Triumph Rocket 3 Custom de Roger Allmond

15.04.2008
Foto ©:

Roger Allmond este un constructor britanic ce a produs niste motociclete custom deosebite precum T Bob si XYZ. Acesta a creat un nou model custom, animat de motorul de 2.3 litri de pe Triumph Rocket III, comandat de Bennetts Insurance, companie britanica de asigurari moto.

Aceasta este prima fotografie a spectaculosului model ce a pastrat doar motorul si o parte din transmisia cardanica. Restul pieselor au fost proiectate si construite de Roger: rezervorul, cadrul de aluminiu, spitele jantelor, suspensia tubulara unica dar si sistemul de directie, sunt toate creatia lui Roger. Singurele parti construite in afara atelierului sau sunt cilindrii jantelor, realizati de Dymag din fibra de carbon la specificatiile lui Roger.

Transformarea dintr-un Triumph de serie, furnizat chiar de Triumph, in acest prototip deosebit, a durat 6 luni. Motocicleta va fi folosita ca punct de atractie la diverse evenimente organizate de Bennett's Insurance.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.