Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Triumph Rocket III Roadster 2010

28.09.2009
Foto ©: Triumph

Cel mai imbunatatit model din toata gama Triumph 2010 este de departe impresionantul Rocket III, acesta avand acum mai multa putere, un cuplu motor cu 15% mai mare, o noua pozitie de pilotaj si ABS ca dotare standard.

Modelul a fost redenumit pentru anul viitor Rocket III Roadster, compania britanica indraznind sa considere ca prin aceasta motocicleta creaza o noua clasa: "Ultimate muscle streetfighter".

In cazul noului model, Triumph a modificat considerabil pozitia in sa, multumind acum si pe acei pasionati de Rocket III care considerau ca scaritele pilotului sunt montate prea in fata.

Celebrul propulsor cu trei cilindri in linie de 2.294 cmc dezvolta un cuplu motor de 221 Nm, aproape dublu decat al superbike-ului Yamaha R1 2009.

Cele doua scheme de culoare disponibile sunt Phantom Black si Matt Black. In plus, amortizoarele spate, jugurile si furca fata au fost vopsite in negru pentru a accentua aerul de motocicleta rea.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.