Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Triumph Speed Triple Carbon Limited Edition

Paul Lozba | 20.02.2009
Foto ©: Triumph

Dupa ce anul au lansat editia aniversara Speed Triple SE, englezii de la Triumph prezinta o noua editie limitata a popularului streetfighter, denumita Carbon Limited Edition.

Motocicleta este propulsata de acelasi motor cu 3 cilindri in linie de 1050cmc ce dezvolta 132cp si 105Nm. Suspensia marca Showa este complet reglabila si este formata dintr-o furca inversata cu jambele vopsite in negru si un mono-amortizor in timp ce franele sunt asigurate de etriere radiale Brembo cu 4 pistonase. Pentru mai multe specificatii tehnice click aici.

Triumph Speed Triple Carbon Limited Edition este disponibil doar in culoarea negru mat si are in plus fata de modelul standard mai multe accesorii din carbon: minicarena far, capac monopost, protectii caldura evacuari, aripa fata, capac pinion. Pe langa acestea modelul mai este echipat cu un model special de oglinzi din aluminiu satinat si ghidon negru.

Motocicleta este disponibila in doar 55 de exemplare la un pret final de 8.250£ (in Marea Britanie). Pentru mai multe detalii contactati un dealer Triumph.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.