Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Triumph Street Triple, Street Triple R, Daytona 675 si Sprint ST 2010

28.09.2009
Foto ©: Triumph

Triumph Street Triple, Street Triple R, Daytona 675 si Sprint ST vor primi in 2010 numai cateva scheme de culoare noi si mici retusuri legate de functionalitate.

Producatorul britanic a pregatit un nou bord pentru toate cele trei modele echipate cu motorul de 675 cmc, sustinand ca acesta este mai usor de folosit desi nu dispune de alte functii in plus fata de cel vechi.

Varianta standard Street Triple si sport touring-ul Sprint ST 2010 vor putea fi deosebite prin noua schema de culoare Tornado Red. Triumph Street Triple R 2010 va crea o prima impresie mult mai puternica prin combinatia de culoare Phantom Black cu jante aurii.

Pentru anul viitor, Daytona 675 va avea 3 cai putere in plus, 3 kilograme mai putin, etriere Nissin si un far mai agresiv. Triumph improspateaza celebrul supersport britanic prin eleganta schema de culoare Caspian Blue si un set de jante aurii.

Majoritatea optiunilor de culoare oferite de compania britanica in acest an vor ramane disponibile si in cazul modelelor 2010.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.