Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Triumph Thruxton Special Edition 2010

11.12.2009
Foto ©: Triumph

Triumph Thruxton este un cafe racer autentic, cel mai sportiv model din gama Modern Classics a constructorului britanic. In 2010 acesta va fi disponibil intr-o editie speciala denumita Thruxton SE.

Motocicleta se diferentiaza de modelul standard prin schimbarile de aspect. Thruxton SE va fi primul model vopsit in noua culoare metalizata Crystal White. O dunga rosie traverseaza toata lungimea motocicletei iar cadrul este vopsit in rosu. Triumph a mai folosit ideea cadrului colorat diferit si la modelul sportiv Daytona 675 SE. In plus, Thruxton SE mai dispune de o minicarena pentru far si de capace motor vopsite in negru mat.

Din punct de vedere tehnic nu s-au operat modificari. Thruxton are o masa proprie la gol de 230kg, in mod surprinzator cu 25 kg mai mare decat cea a modelului 2009, si este propulsat de motorul cu 2 cilindri in linie de 865cmc, ce dezvolta 70 cp si 70 Nm.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.