Cauta in stiri

RSS Feed

modele noi

Triumph Trophy Tourer 1200

Costi Radoi | 27.06.2012
Foto ©: triumph

Acum cateva zile a a vut loc lansarea oficiala a lui Triumph Trophy Tourer 1200. Aceasta este noua nava amiral a englezilor, desemnata ca adversar direct al lui BMW R1200RT.

Motocicleta are un motor de 1215 cmc, cu trei cilindri in linie. Motorul dezvolta 132 de cai putere.

Pentru a juca aceeasi carte pe care o joaca si BMW-ul concurent, cei de la Triumph au trecut transmisia finala pe cardan.

Inca un lucru important s-a petrecut cu motocicleta: s-a umplut de electronica. Acum Triumph-ul Trophy Tourer are, pe langa ABS, sitemul Ride-by-Wire, control al tractiunii, cruise control, suspensie reglabila si controlabila electronic, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri si sistem audio integrat in consola centrala a bordului, sistem ce are si functia Bluetooth.

Tot in materie de confort, baietii de la Triumph au montat pe motocicleta un parbriz reglabil electric pe inaltime.

Un alt sistem cu aparenta de gadget, dar functionalitate veritabila, este noul Triumph Dynamic Luggage System, un sistem ce ofera atat stabilitate motocicletei cand este incarcata si are bagajele montate, dar si o practicabilitate sporita, data de sistemele de inchidere-blocare-decuplare ale cutiilor laterale si a top-case-ului.

In Marea Britanie, intervalul de service este de 10.000 mile, si o garantie de 2 ani fara limita de kilometri. Mai ramane sa vedem la cat sare pretul pentru o asemenea motocicleta cu tendinte catre epoca Star-Trek.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.