Cauta in stiri

RSS Feed

Noutati de la Triumph

Triumph lanseaza doua noi "special editions"

Ana Maria | 03.03.2013
Foto ©:

Fanii modelelor Bonneville si Speed Triple de la Triumph au toate motivele sa sara in sus de bucurie, deoarece au fost lansate doua noi „special editions” ale celor doua deja cunosute motociclete.

Potrivit site-ului motorcyclenews.com, Bonneville SE beneficiaza de un frame rosu pasional, o noua varianta de culoare, un nou suport pentru far si oglinzi noi, vopsite in negru, in timp ce Speed Triple SE se prezinta in sezonul 2013 in haine de culoare albastra (cadrul si bascula).

De asemenea, pe fisa de prezentare a noului Speed Triple SE mai sunt trecute o noua schema de culoare (gri sau gloss white), oglinzi negre, protectii din carbon pentru rezervor si un nou stop spate. Inafara de modificarile la nivel estetic, cele doua modele Triumph se bucura in continuare de aceleasi motoare de 865cc (67cp), respectiv 1050cc.

Britanicii de la Triumph au mai lansat recent si varianta Special edition Dark a modelului Speed Triple R 2013. Noul model este disponibil in varianta de culoare neagra cu accente rosii si iese in evidenta datorita siglei R1050 si a steagului Marii Britanii de pe rezervor. Motocicleta va fi clonata in doar 30 de exemplare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.