Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Un Harley mai musculos - noul V-ROD Muscle

23.07.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a prezentat azi noul VRSCF V-Rod Muscle, ultimul venit in familia VRSC, alaturi de V-Rod si Night Rod. Noul model isi face aparitia pe scena power cruiser-elor cu o prezenta mult mai musculoasa si mai impunatoare.

Motocicleta este propulsata de acelasi motor Revolution care dezvolta acum 123 cp la 8000 rpm si un cuplu de 115 Nm la 6500 rpm. V-Rod Muscle are frane performante de la Brembo, dotate cu ABS standard, si jante noi, pentru toata gama VRSC, din aluminiu si in 5 spite.

Prizele de aer late de pe radiator, evacuarile finale drepte de volum mare, anvelopa spate de 240mm si masiva aripa spate taiata, ce integreaza un stop cu led-uri, transforma cu adevarat noul Harley intr-un power cruiser veritabil. Silueta unica a motocicletei este data si de profilul coborat cu ampatamentul mare, inspirat din stilul drag racing. O noua sa adanca va tine ferm pilotul in timpul accelerarilor puternice ale motorului Revolution. 

Proaspatul model va fi disponibil in Europa la sfarsitul anului 2008, intr-o gama de 4 culori: Vivid Black, Brilliant Silver, Dark Blue Denim si Red Hot Sunglo. Mai multe specificatii tehnice gasiti aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.