Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Ural Gear-Up Sahara 2009

23.03.2009
Foto ©: Ural

Ural Gear-Up Sahara este cel mai nou model lansat de renumita companie din Irbit, Rusia, special pentru piata americana. Desi vanzarile sale sunt foarte mici comparativ cu alte marci, Ural este de ani buni lider de piata in productia motocicletelor cu atas.

Gear-Up Sahara este o editie limitata a seriei Gear-Up si se va comercializa in doar 18 exemplare la un pret fara taxe de 13.949$. Motocicleta are o greutate la gol de 335kg, transmisie si pe roata atasului (decuplabila), anvelope enduro si este propulsata de clasicul motor boxer de 750cmc, ce dezvolta 40cp si 52Nm. Carburatoarele Keihin si frana fata Brembo reprezinta componentele moderne de pe acest Ural. Din dotarea standard a motocicletei fac parte: canistra de benzina, lopata, reflectorul atasului, roata de rezerva si portbagajul.

Motocicletele Ural cu atas sunt preferate de foarte multi aventurieri pentru expeditii, fiind recunoscute pentru capabilitatile lor off-road, indiferent de sezon.

Bookmark and Share
Urla ... by Sebi on 24.03.2009
Sa dai 12000 parai pe o mazgaleala ruseasca , care te lasa cand ti-e lumea mai draga ? Nu multumesc mi-au ajuns 7 ani de sclavie la o motocicleta ruseasca ...
praf by toma on 25.03.2009
phai nu zise bine neamtu mah la tribuna? mi-ai luat BMW-ul, OK, dar doar p-ala, nu produci tu boxer de capu tau" Mai repede l-ar fi dat pe latura de retro decat sa faca mizeriile alea de modificari, iar acu sa apara cu pretentii de a vinde motociclete cu atas... La rusia a ramas timpu pe loc, sunt cu 50-60 ani in urma...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.