Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Ural lanseaza editia limitata Red October

14.08.2009
Foto ©: Ural

De-a lungul anilor a devenit o obisnuinta pentru producatorul din Siberia sa lanseze editii limitate ale motocicletelor sale. Dupa ce la inceputul anului a lansat Gear-Up Sahara, Ural prezinta editia limitata Red October.

Motocicleta este vopsita intr-un rosu puternic si lucios in combinatie cu negru mat, o varianta total neobisnuita pentru un cruiser clasic cu atas. Tema a fost inspirata de romanul lui Tom Clancy Vanatoarea lui Octombrie Rosu care de altfel a fost si ecranizat.

Ca toate editiile limitate Ural, si aceasta are cateva detalii ce o caracterizeaza si subliniaza tema adoptata. Editia 2009 Red October are saua asezata mai jos decat la un Ural obisnuit. Rotile de 18 inch in locul celor de 19 si montarea mai joasa a atasului dau o nota mai agresiva per total. Centrul de greutate mai coborat a dus la imbunatatirea stabilitatii pe viraje la viteze mai mari.

De asemenea, maneta pentru marsarier este montata pe rezervorul de benzina iar atasul este dotat cu lampi de semnalizare rotunde in stil retro. Motocicleta a mai primit un portbagaj discret, montat in spatele pilotului, unul montat chiar pe atas dar si o cutie de otel montata in spatele acestuia, avand aplicat un simbol unic care indica oarecum originea sovietica a motocicletelor Ural.

Acest model vrea sa scoata in evidenta contrastul dintre negrul mat folosit la partile mecanice si rosul lucios folosit pentru ornamente si partile de caroserie.

Ural Red October va fi disponibil incepand cu octombrie 2009 in numai 30 de unitati.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.