Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Versiunea de strada a lui BMW S 1000 RR spionata

24.10.2008
Foto ©: Solo Moto 30

Versiunea de strada a motocicletei ce va concura in Campionatul Mondial de Superbike, a fost spionata in timp ce era supusa ultimelor teste, desfasurate pe circuitul Albacete din sudul Spaniei.

Multiplul campion mondial din Formula 1, Michael Schumacher, a fost si el prezent la eveniment fiind surprins testand noul model S 1000 RR.

Toata lumea a fost mirata de faptul ca versiunea de productie a noului BMW S 1000 RR nu a fost lansata acum doua saptamani in cadrul salonului Intermot. Este posibil ca germanii sa dezvaluie modelul cu ocazia salonului EICMA de la inceputul lunii viitoare.

Din fotografiile spion obtinute de publicatia Solo Moto 30 puteti observa forma finala a rezervorului,  aranjarea instrumentelor de bord, sistemul de evacuare final, saua pasagerului, suportul de numar si alte detalii.

Potrivit fotografului, BMW testa modelul S 1000 RR alaturi de un CBR 1000 RR, primul fiind vizibil mai rapid pe accelerare la iesirea din viraje. Acest fapt confirma avantajul de performanta anticipat de experti, cei 190 cp la 190 de kg anuntandu-se extrem de competitivi la debutul pe circuit din 2009.

BMW si-a asigurat serviciile lui Troy Corser si Rubens Xaus pentru a pilota versiunea racing in Campionatul Mondial de Superbike de anul viitor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.