Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

VertiGO: Exemplu diferit de model electric

14.07.2009
Foto ©: Maarten Timmer

Maarten Timmer considera ca a gasit solutia potrivita de design pentru a promova pe viitor motocicletele electrice, solutie exemplificata prin proiectul acestuia denumit VertiGO.

Ideea din spatele conceptului electric VertiGO pune foarte mult accent pe un aspect cat mai dinamic, dorind sa se indeparteze pe cat posibil de impactul vizual al unei motociclete conventionale, potentialii clienti fiind astfel mai putin tentati sa compare pe loc performantele tehnice diferite ale celor doua optiuni.

Designul usor futuristic poate fi considerat realizabil datorita motorului electric si a pachetelor mici de baterii amplasate in partea de jos a cadrului, saua suspendata fiind doar unul dintre avantajele oferite de platforma electrica.

Desi motocicletele electrice castiga din ce in ce mai mult teren, un asemenea design agresiv trebuie sa fie sustinut atunci cand rasucesti acceleratia, lucru care pe langa pretul mare de achizitie impiedica deocamdata detronarea motoarelor cu combustie interna.

Maarten Timmer I via Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.