Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Victory introduce doua noi modele

06.08.2009
Foto ©: Victory

Celebrul producator american de cruisere Victory a lansat acum cateva zile doua noi modele, Cross Country (semi-carenat) si Cross Roads, construite special pentru a concura cu Harley-Davidson Road King.

Ambele motociclete se preteaza la drumuri lungi, compania americana folosind un cadru de aluminiu din doua bucati si un motor cu doi cilindri in V la 50 de grade. Acesta are o capacitate cilindrica de 1.731 cmc, este racit cu aer si alimentat prin injectie, dezvoltand 92 de cai putere si 148 Nm de cuplu motor.

Cutia de viteze este in sase trepte iar transmisia finala se efectueaza prin intermediul unei curele ce nu necesita intretinere. In ceea ce priveste noile modele Cross Country si Cross Roads, compania americana se lauda cu cea mai mica masa totala si cea mai coborata sea din clasa cruiserelor de mare capacitate.

Sistemul de franare este alcatuit pe fata din doua discuri de 300 mm si etriere cu patru pistonase, in timp ce pe spate exista un singur disc de 300 mm actionat de un etrier cu doua pistonase. Ambele modele dispun de o furca fata inversata cu jambe de 43 mm si un monoamortizor central reglabil (pe aer).

In Statele Unite ale Americii, pretul lui Victory Cross Country este de 17.999 de dolari in timp ce modelul Cross Roads poate fi achizitionat contra sumei de 15.999 de dolari.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.