Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Victory prezinta modelele 2009

25.07.2008
Foto ©: Victory Motorcycles

Victory Motorcycles, a doua mare companie americana producatoare de choppere si cruisere, sarbatoreste 10 ani de la infiintare, prezentandu-si cu aceasta ocazie si gama de motociclete pentru anul 2009.

Ce mod mai bun de a comemora un deceniu de fabricat motociclete puteau gasi americanii decat prin introducerea unui nou model, considerat de cei de la Victory cea mai provocatoare si inspirata motocicleta americana de touring de lux creata vreodata. Denumita 10th Anniversary Victory Tour, noua motocicleta va fi construita intr-un numar limitat de 100 de exemplare.

Dupa ce anul trecut a fost lansat pe piata modelul Victory Vision, anul acesta, in afara de Victory Tour, nu sunt surprize majore. A fost introdus un motor nou, Freedom V-Twin 106 cubic inch si modelul Kingpin Low. Restul motocicletelor par sa aiba doar modificari minore.

Motorul Freedom V-Twin, 8 valve SOHC ce dezvolta 97cp si 152Nm, este unul nou diferit de 106/6 care echipeaza modelul Vision si poate fi gasit inclusiv pe Hammer sau Jackpot. Kingpin Low este o versiune a cruiser-ului Kingpin cu garda la sol micsorata, avand inaltimea seii de numai 571mm.

Pentru a vedea toate detaliile noilor modele vizitati site-ul Victory Motorcycles.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.