Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Videoclipul oficial Aprilia Shiver 750 GT

Paul Lozba | 21.03.2009
Foto ©: Aprilia

Aprilia a prezentat ieri mai multe detalii dar si videoclipul oficial de prezentare al noului model Shiver 750 GT, versiunea sport touring a naked-ului Shiver 750.

Shiver GT se diferentiaza de versiunea naked in primul rand printr-o semi-carena bine integrata in design-ul motocicletei, ce ii va mari semnificativ protectia la vant, facand-o mai potrivita pentru ture mai lungi. In plus, motocicleta dispune de acceleratie ride-by-wire, controlata electronic de un chip si un sistem de management al hartilor de injectie controlat de pilot, ce determina puterea motorului si are 3 moduri de functionare (Sport, Tour si Rain). Impreuna cu puternicul motor V2 de 95cp, sistemul de franare cu etrierele radiale si discuri de 320mm, cadrul mixt aluminiu-otel si furca inversata de 43mm, Aprilia a realizat un pachet foarte competitiv in clasa allrounder-elor.

Versiunea Shiver 750 GT ABS este echipata si cu un softisticat sistem ABS cu 2 canale, realizat de Continental. Ambele versiuni vor fi disponibile in 3 variante de culoare: Damasco Red, Competition Black si Silver Crowd.

Specificatii tehnice Aprilia Shiver 750 GT

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.