Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Vincent Nero - noua era de aur a motocicletei

16.06.2008
Foto ©: Ian Galvin & Craig Mackiewicz

Din cauza cresterii neincetate a preturilor carburantilor si a aglomeratiei urbane din ce in ce mai sufocante, doi studenti la design din cadrul sectiei de transport, Ian Galvin si Craig Mackiewicz, prevad o noua era de aur a motocicletei. Conceptul Vincent Nero este propria lor viziune pentru motocicleta ideala a acelei ere, una ce uneste romantismul trecutului cu o combinatie economica dar practica intre un motor v-twin de dimensiuni medii si o pozitie de pilotat dreapta.

Desi se pot observa influente de design clare din Confederate Renovatio si Bienville Studios Ghost, Ian si Craig si-au pus amprenta asupra conceptului prin furca fata masiva, motorul impunator si saua deosebita. Rezervorul de combustibil si liniile clare combinate cu amortizorul spate total expus amintesc de motocicletele clasice de colectie.

Pe langa atractivul dar functionalul Nero, Ian si Craig au proiectat de asemenea Nero S, care poate fi considerat un alt model sau o propunere de upgradare a originalului. Semi carena in stilul cafe racer si jantele spitate se potrivesc minunat cu liniile motocicletei, imbinand inca odata intr-un mod original trecutul cu viitorul.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.