Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Wrench Monkees prezinta Gorilla Punch

06.03.2009
Foto ©: Wrenchmonkees

Gorilla Punch este creatia celor de la Wrenchmonkees din Copenhaga, un custom realizat pe baza unui CB 750 mai vechi ce tocmai a fost acceptat sa faca parte din cadrul Muzeului Danez de Arta si Design.

Motocicleta pastreaza acelasi cadru si motor, schimbari notabile fiind inregistrate la capitolul suspensie, frane si sistem de evacuare. Toate acestea contribuie insa destul de putin la produsul final, autorii acestui proiect alegand un alt tip de abordare pentru a evidentia trasaturile specifice unui cafe-racer.

Impactul vizual creat de Gorilla Punch este datorat in principal jantelor si anvelopelor de dimensiuni marite, la care se adauga o serie de detalii bine gandite ce ofera un aspect desprins parca din benzile desenate.

Instalatia electrica a fost mascata aproape in totalitate iar furtunele de frana abia pot fi observate, in partea frontala iesind dinspre cadru si in spate circuland prin bascula.

Schema de culoare aleasa accentueaza linia rezervorului si a coditei, in timp ce culoarea gri a restului de componente uniformizeaza multitudinea de subansamble.

Wrenchmonkees via Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.