Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Wunderlich BMW K 1200 R Caranguejeira

20.04.2009
Foto ©: B-Art

Pentru cei care doresc o motocicleta din clasa naked mai nonconformista decat un  K 1200 R standard, dar nu vor sa apeleze la tuningul celor de la AC Schnitzer, au acum la dispozitie Caranguejeira, abordarea companiei germane Wunderlich, specializata in modificarea modelelor BMW. Numele ales face referire la o tarantula braziliana foarte periculoasa, urmarindu-se astfel ideea de neutralizare a competitiei.

Modelul Caranguejeira K 1200 R a fost creat de olandezul Bart van den Bogaard pentru Wunderlich, acelasi care a creat si parbrizul pentru Ducati Multistrada. Modificarile aduse modelului standard dau motocicletei un aspect mult mai agresiv. Din noutatile fata de modelul standard mentionam: farurile inovative impreuna cu o protectie superioara din aluminiu pentru acestea, stopul spate in 2 trepte, ghidonul schimbat, kitul ce permite repozitionarea instrumentelor de bord pe rezervor, spoilerul din aluminiu, sistemul de evacuare ZARD, manetele reglabile, capacul monpost, suportul de numar din aluminiu si nu in ultimul rand priza de aer dubla care impreuna cu filtrul de aer free-flow creste puterea propulsorului cu 5 cai. Motorul, cadrul si suspensia au ramas nemodificate.

Desi motorul se vrea a fi unul foarte agresiv cu siguranta nu poate fi un concurent de temut pentru mai noul K 1300 R. Pentru mai multe detalii despre acest model dar si alte creatii accesati site-ul B-Art.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
frumos bmw K 1200 R Caranguejeira by alex on 20.04.2009
frumos bmw K 1200 R Caranguejeira imi place fff mult arata bestial :)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.