Cauta in stiri

RSS Feed

Un frate mai mic al lui Neo

Yamaha pune pe piata Neo-Easy

Ana Maria | 05.03.2013
Foto ©:

Unul dintre cele mai cunoscute branduri intr-ale motociclismului, Yamaha, vine in sezonul 2013 cu noi modele si pe piata scuterelor. Fie ca sunt de 50cc, 125cc sau Maxi scutere, Yamaha detine oarecum suprematia in lumea „albinutelor”, iar modelul Neo-Easy va fi noul membru al familiei nipone.

Dar ce este Neo-Easy si cu ce vrea el sa tenteze? Prevazut cu motor 50cc in 2 timpi preluat de la varianta actuala Neo, mai tanarul Neo este mult mai atragator si dispune de o serie de elemente care-i atrag simpatia scuteristilor (pozitie relaxanta in timpul rularii si protectie impotriva curentilor de aer, masca atragatoare datorita designului farului, speedometru, kick starter).

Usor de manevrat, Neo Easy dispune, de asemenea, de pneuri 12 inch, furca telescopica, amortizor spate extrem de rezistent, care-l face sa se descurce de minune in oras. Iar daca se mai pun la socoteala si franele bune (tambur 110mm fata/spate)...

Neo 50cc a aparut pe piata in 1997 si a devenit rapid cap de lista la vanzarile in Europa, la clasa 50cc.

Tags: yamaha, scuter, neo, 50cc, 2013
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.