Cauta in stiri

RSS Feed

Un cruiser destinat pietii din America.

Yamaha a dezvaluit Star Venture.

Ciprian | 10.06.2017
Foto ©:

Yamaha a dezvaluit Star Venture pentru piata din America, fiind o versiune complet redefinita a vechiului cruiser XV1900. Modelul a fost dezvoltat pentru a concura direct cu BMW K1600 KTL si o mica parte din gama celor de la Harley.

Motorizarea a ramas aceeasi de pe XV1900, de 1854 cmc dar cu noi prize de aer, evacuare si un nou pachet electronic, printre care se regaseste si YCC-T (acceleratie ride by wire). Electronica cuprinde multiple moduri de pilotat, sistem de control al tractiunii si pilot automat. Cutia de viteze este in 6 trepte iar transmisia este si ea complet noua.

Cuplul dezvoltat de catre motor este de 171 NM, perfect pentru drumuri lungi.

Yamaha Star Venture se bucura si de pachetul infotainment care cuprinde un ecran de 7 inch cu touch screen. Acesta controleaza sunetul stereo, temperatura de incalzire a seii, a manerelor, apelurile sau mesajele primite pe telefon cat si presiunea din pneuri.

Un alt tweak interesant il reprezinta „Sure-Park”, un sistem care iti permite sa muti motocicleta in fata sau in spate fara a fi nevoie sa impingi cele 434 kg intr-o parcare.

Yamaha a spus ca nu are in plan ca modelul sa fie distribuit in Europa. Totusi, pretul in America este de 24.999 dolari.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.