Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Yamaha a lansat YZ 450F Team Replica

13.10.2008
Foto ©: Yamaha

Dupa ce luna trecuta David Philippaerts a castigat Campionatul Mondial MX1, Yamaha sarbatoreste acest fapt lansand o editie speciala a modelului YZ 450F.

Noul cross 2009 YZ 450 F Yamaha Motorcross Team Replica se va adresa fanilor europeni de motocross care doresc un model de top unic. Construit de catre Yamaha Racing si Yamaha Monster Motocross Team, acest nou model va avea multiple piese de carbon menite sa pastreze o greutate cat mai redusa. Grafica motocicletei este si ea una speciala inspirata de varianta de competitie. Modelul va avea acelasi motor si un cadru putin imbunatatit fata de modelul de serie 2009 insa YZ 450 F Yamaha Motorcross Team Replica este deja una dintre cele mai dorite si exclusiviste motociclete din MX1.

Deoarece pentru piata din Europa cei de la Yamaha intentioneaza sa produca doar 100 de exemplare, va sfatuim sa va sunati deja dealerul pentru a va rezerva un model.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.