Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Yamaha + BSA = Yabsa 750

16.01.2009
Foto ©: Totti Motori

Se ia o motocicleta Yamaha XS 650 trecuta de prima tinerete, se pastreaza pretiosul motor cu doi cilindri in linie si restul se arunca. Pentru a respecta traditia britanica de construire a motocicletelor hibride, se adauga si un cadru modificat de BSA DB34. Rezultatul este un street tracker cu un aspect deosebit de interesant.

Capacitatea cilindrica a motorului a fost marita la 750 cmc, acesta primind un set de biele Carillo, doua pistoane Arias, carburatoare Mikuni, axa cu came si supapele avand dimensiunile marite.

Yabsa 750 este creatia italianului Roberto Totti, care a echipat-o cu o furca fata inversata marca Showa, monoamortizor spate pe gaz, un sistem de franare Brembo, jante turnate cu spite, rezervor de aluminiu si multe altele.

Ceea ce se obtine este o motocicleta unica cu autor italian, cadru si influente britanice propulsata de un motor japonez.

Totti Motori Via | The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.