Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Yamaha FZ1 Custom scoasa la licitatie

26.06.2008
Foto ©: Dunlop

Un model special de Yamaha FZ1 a fost comandat de faimoasa companie producatoare de anvelope Dunlop pentru a fi scos la licitatie. Customul a fost realizat de cunoscuta firma Graves Motorsports iar banii obtinuti vor fi folositi pentru a-l ajuta pe Doug Henry, o legenda a motocross-ului care a suferit in 2007, in timpul unei curse de supermoto, o accidentare care i-a provocat paralizie.

Motocicleta are modificari interesante si exotice realizate de Chuck Graves fiind desigur echipata cu noile anvelope Dunlop Roadsmart. Motorul in sine a primit chiulase, transmisie si ambreiaj de Yamaha R1, un sistem integral de evacuare Graves si Dynojet Power Commander. Amortizorul central stock a fost inlocuit cu unul Ohlins Type 46 complet reglabil in timp ce furca noua fata este Road & Track de la acelasi producator. Franele montate radial cu discuri de 320mm, jantele Marchesini si amortizorul de ghidon Ohlins intregesc pachetul.

"Este o onoare pentru Dunlop sa ia parte la acest proiect in beneficiul lui Doug Henry", a declarat vicepresedintele Dunlop Mike Buckley. "Doug este un adevarat erou si o legenda a curselor in comunitatea motociclistilor, si ne bucuram ca putem sa-i oferim lui si familiei sale sustinerea noastra alaturi de cele mai bune ganduri."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.