Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Yamaha FZ6R 2009

09.09.2008
Foto ©: Yamaha

Yamaha a lansat ieri si FZ6R 2009, care nu este nimic altceva decat versiunea pentru S.U.A. a europeanului XJ6 Diversion 2009.

FZ6R este destinat pietei din Statele Unite si se diferentiaza de fratele european printr-o carena completa si prin adaugarea unor prize de aer frontale, avand astfel un look mai sportiv. Motorul este acelasi 4 in linie de 78 de cai, bazat pe cel de pe vechea generatie R6. Motocicleta  are 210kg la plin  si este foarte potrivita pentru incepatori.

Japonezii au decis sa lanseze acest model economic in S.U.A. intr-un moment in care cresterea preturilor carburantilor a determinat o cerere mai mare pentru motociclete mai economice.

Noul FZ6R va fi prezent in showroom-urile americane odata cu noul R1 2009 incepand cu luna Ianuarie 2009. Pretul de pornire va fi unul extrem de accesibil, doar 6990$. Motocicleta va fi disponibila in culorile Team Yamaha Blue/White, Pearl White, Cadmium Yellow si Raven.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.