Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Yamaha Giggle devine scuterul oficial al echipei Fiat Yamaha

29.04.2008
Foto ©: Yamaha

Fantasticul Yamaha Giggle a primit o recunoastere desavarsita a calitatilor sale unice fiind prima optiune a echipei MotoGp Fiat Yamaha.

Modelul in stil retro este echipat cu un motor de 50cc in patru timpi pe injectie si va transporta personalul echipei pe toate circuitele si standurile campionatului MotoGP 2008. Motorizarea elastica si spatiul de depozitare de 33 litri vor fi de mare ajutor personalului, in timp ce look-ul interesant va atrage cu siguranta privirile spectatorilor.

Intr-adevar ambii piloti ai echipei Fiat Yamaha si-au customizat deja scuterele. “Imi place noul meu scuter Giggle ce il folosesc la standurile MotoGP deoarece este diferit de celelalte, deosebit fata de orice scuter am vazut sau avut pana acum!” a declarat Lorenzo, recent castigator al Marelui Premiu din Portugalia. “Este foarte confortabil, design-ul este minunat, culorile - mai ales albastrul - sunt incredibile si m-am indragostit in mod deosebit de customizarea cu numarul meu 48 in auriu si negru. As vrea sa reamintesc tinerilor sa poarte casca de protectie fie ca merg pe scuter sau motocicleta! Strada este mult mai periculoasa ca circuitul!  Agil si manevrabil acest scuter isi are locul la standurile echipei Fiat Yamaha unde sunt atat de necesare deplasarile rapide si confortabile. Rapid, silentios, eficient si la moda, Giggle are caracter si intra in atentia publicului prin prezenta sa in MotoGP.

Mai mai multe informatii despre Giggle aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.