Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Yamaha prezinta noul Stratoliner Deluxe

11.09.2009
Foto ©: Yamaha

Din cadrul noutatilor pentru 2010 prezentate de Yamaha Motor USA, face parte si noul cruiser bagger Stratoliner Deluxe, rivalul modelului Harley-Davidson Street Glide, lider de piata in acest segment.

Stratoliner Deluxe, vandut in USA sub brandul Star Motorcycles, este bazat pe modelul XV 1900 Midnight Star (Roadliner in USA) si este propulsat de un puternic motor V2 de 1854cmc, ce dezvolta 90cp si 155Nm. Versiunea Deluxe are in plus fata de modelul de baza S o carena foarte eleganta de mari dimensiuni, montata pe ghidon, ce va feri pilotul de fluxul de aer din zona pieptului si a capului, si o pereche de genti laterale rigide, vopsite in culoarea motocicletei.

Dotarea standard include un sistem stereo cu difuzoare, integrat in carena, impreuna cu mufa pentru iPod si comenzi audio pe ghidon.

Modelul va fi disponibil incepand cu ianuarie 2010 doar in culoarea negru, la pretul de 17.490$. Momentan nu a fost confirmat de Yamaha Europe insa este putin probabil ca acest model sa ajunga pe batranul continent.

Star Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.