Cauta in stiri

RSS Feed

modele hibride

Yamaha prezinta prototipul HV-X Hybrid

27.10.2009
Foto ©: Yamaha

Yamaha a prezentat la recentul salon Tokyo Motor Show 2009 ultima sa creatie in materie de scutere hibride, prototipul HV-X Hybrid, existand zvonuri puternice ca in functie de reactia publicului va lua serios in considerare introducerea acestui model in productia de serie.

Producatorul japonez a utilizat cadrul popularului TMax 500 in care a reusit sa aseze un motor monocilindric de 250 cmc alimentat cu bezina, unul electric de 15KW si un pachet de baterii Li-ion de 300V.

Yamaha HV-X Hybrid este mai mult decat un scuter hibrid, apropiindu-se de interpretarea moderna a conceptului de motocicleta multifunctionala extrem de versatila (UJM - Universal Japanese Motorcycle).

Prototipul japonez poate functiona numai cu ajutorul motorului electric sau asistat de cel cu ardere interna, cuplarea si decuplarea acestuia din urma putand fi facuta automatic sau manual.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.