Cauta in stiri

RSS Feed

race replica

R1-M1 race replica de la GP Motorsports

20.02.2009
Foto ©: GP Motorsports

Compania GP Motorsports, specializata in productia de motociclete race replica, a prezentat recent ultima sa creatie: Yamaha R1-M1, o replica fidela MotoGP a celei cu care Valentino Rossi a castigat titlul mondial in 2008.

Motocicleta a fost construita in jurul cadrului de pe Yamaha R1 2008 in timp ce motorul a fost adus la specificatii de Superbike. Furca a fost preluata de pe prototipul lui Carlos Checa de GP din 2003, amortizorul spate este un Öhlins TTX iar jugul triplu provine de la o Yamaha R7. Evacuarea custom a fost realizata de compania britanica Racefit iar jantele de 16.5 inch sunt din carbon (jantele de carbon sunt interzise in MotoGP) si sunt incaltate cu pneuri racing Dunlop. Franele sunt asigurate de etriere Brembo si discuri Braking.

R1-M1 a fost construita cu o atentie impresionanta pentru detalii, diferentele fata de Yamaha M1 fiind aproape insesizabile. Desi la prima vedere nu este vizibil, codita ascunde un stop iar in priza de aer frontala va fi integrat un far.

Pretul de 65.000$ pozitioneaza motocicleta in acelasi segment cu Ducati Desmosedici, prima si singura motocicleta replica MotoGP de serie, desi exista o diferenta de 7000$. Daca nu aveti nevoie de amortizorul TTX sau de motorul cu specificatii SBK, pretul va fi semnificativ mai mic.

Daca dispuneti de un buget pe masura, GP Motorsports va poate construi orice race replica doriti. Daca nu, compania poate livra separat piesele si partile dorite: codita, bascula, rezervor s.a. In portofoliul lor de creatii mai gasim Yamaha M1 2003 Replica, Ducati GP6 Replica, Kawasaki ZX-RR 2002 Replica si o Yamaha YZR 500 Replica.

GP Motorsports via Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.