Cauta in stiri

RSS Feed

NOU: Yamaha R125 2014

Yamaha R125 2014

Ciprian | 14.02.2014
Foto ©:

Yamaha a prezentat detaliile si pozele cu update-urile motocicletei R125.

Noul YZF-R125 a fost radical modificat, pentru 2014 primeste o noua infatisare inspirata de la modelul R6 impreuna cu o priza de aer plasata intre faruri.

Motocicleta primeste de asemenea si o furca upside-down cu o noua prindere a acesteia. Yamaha a spus ca noua suspensie fata “asigura o mai buna stabilitate si imbunatateste raspunsul rotii fata.”

Noul sistem de injectie aduce o eficienta mai buna a consumului de combustibil cu aproximativ 11% si creste autonomia fata de vechiul model. Un etrier radial si un disc flotant pe fata vin standard pentru o mai buna franare.

Acestea vor fi montate pe jante din aliaj cu un design nou, cu spite in forma de Y, marimea cauciucului fiind neschimbata.

Instrumentele din bord primesc de asemenea o noua infatisare. Unitatea LCD contine un vitezometru digital si un turomentru, impreuna cu un display cu multe functii care ofera detalii asupra temperaturii motorului, viteza maxima, viteza medie si consumul de carburant.

Pe langa toate aceste modificari, motocicleta este echipata cu o aripa fata carbon-look, o evacuare remodelata si un suport de numar mai compact. Pedala de frana spate, schimbatorul de viteze si scaritele pasagerului sunt facute din aluminiu si de asemenea si ansamblul de lumini spate are semnzalizarile incluse.

Modelul YZF-R125 va fi disponibil in varianta “Mat Grey”, “Anodized Red” si “Race Blu”.

Preturile vor fi anuntate saptamana viitoare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.