Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Yamaha R1 2009 - ipoteze

28.05.2008
Foto ©: Raptors & Rockets

Au inceput deja sa apara pe internet schite cu posibilele variante de design al noului model Yamaha YZF-R1 2009. Dintre acestea va prezentam doua ipoteze. Nu stim cat de aproape sunt de realitate dar cu siguranta prezinta niste viziuni interesante.

Prima varianta apartine celor de la Raptors & Rockets si lasa o prima impresie puternica avand un design derivat din R6 2008. Cel mai probabil, evacuarea finala la R1 2009 va fi de dimensiuni mici si amplasata lateral, conform celei deja adoptate de sora lui mai mica.

MCN
merge mai departe si sugereaza ca noul model R1 2009 ar trebui sa aiba cel putin 190 CP obtinuti prin utilizarea unui filtru de aer de dimensiuni mai mari si a unor prize de admisie reproiectate. Carenajul este redus la minim, cu motorul aproape la vedere, in culorile modelului din 1998 si cu particularitati de transmisie derivate din dezvoltarea FJR1300.

Va vom tine la curent cu evolutia acestui subiect desi lucruri concrete privind noul design Yamaha YZF-R1 2009 se vor cunoaste abia in luna septembrie a acestui an.

Bookmark and Share
Asa da R1! by Gigi on 28.05.2008
Sa-l faca ca-n prima poza si o sa trec si eu pe R1. Bestial!
pff by suspans on 26.08.2008
intr-adevar in fiecare an indiferent de modificarile de aspect dintre cele patru puternice firme japoneze , yamaha a reusit sa se impuna , prima voastra ipoteza e de senzatie! nu cred ca o sa fie asa .. a doua varianta in afara de partea din fata de la care au plecat modificarile desenului se aseamana destul de mult ,sper sa nu renunte yamaha si mai mult la carene...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.