Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Yamaha R1 Ben Spies SBK replica

22.09.2009
Foto ©: CMC

CMC, un dealer Yamaha din UK, a luat-o inaintea constructorului japonez si a lansat prima editie speciala Yamaha R1 Ben Spies din lume.

Chiar daca Ben Spies va obtine sau nu primul sau titlul World Superbike in 2009, spectaculoasa sa performanta din acest sezon merita cu desavarsire a fi sarbatorita printr-o editie speciala. Cum era de asteptat, grafica respecta cu fidelitate aspectul motocicletei din SBK. In plus, motocicleta este echipata cu o pereche de evacuari finale Akrapovic din carbon, capac monopost si suport de numar aftermarket.

Replica Ben Spies vine dupa ce CMC a mai lansat si editii speciale Valentino Rossi si James Toseland. Aceasta este disponibila la pretul de 12.499 £, intr-un numar limitat de exemplare.

Este foarte probabil ca la sfarsitul anului, Yamaha Motor Europe sa lanseze o versiune oficiala R1 Ben Spies, in eventualitatea castigarii titlului SBK de catre talentatul pilot american.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.