Cauta in stiri

RSS Feed

tuning moto

Yamaha R1 Streetfighter de la MC16 Concept

24.11.2008
Foto ©: MC16 Concept

MC16 Concept este o companie franceza specializata in tuning-ul motocicletelor si scuterelor, in portofoliul de creatii al companiei regasindu-se in special streetfighter-e Ce puteti vedea in fotografiile alaturate este o Yamaha R1 puternic modificata de acestia.

Motocicleta a suferit atat de multe modificari fata de versiunea stock incat aproape nu mai are nimic in comun cu aceasta. Francezii au transformat superbike-ul japonez intr-un streetfighter veritabil cu un look unic si o vopsea atragatoare. Pretul acestei versiuni de R1 se situeaza in intervalul 9.500 - 12.500 euro, in functie preferintele fiecaruia (motocicleta este inclusa). Lista cu modificarile efectuate este impresionanta, intrucat MC 16 Concept nu s-a oprit doar la accesoriza cu piese aftermarket:

In lista pieselor de pe alte motociclete regasim:
- furca de GSX-R 1000 din 2005
- codita de CBR 1000RR din 2007
- aripa roata de la Yamaha R6
- far modificat de Yamaha XT

Piese confectionate de MC16:

- evacuarile finale
- partea din spate a cadrului
- spoiler motor
- carene radiator
- capete ghidon si crash pads
- borcanase lichid de frana
- jugurile furcii

Pentru mai multe informatii dar si pentru a vedea alte modele produse de compania franceza accesati site-ul www.mc16concept.com.

Via | Caradisiac Moto

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.