Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Yamaha TDM 900 GT ABS

17.02.2009
Foto ©: Yamaha Motor Franta

Yamaha Motor Franta lanseaza in luna martie a acestui an o editie GT a modelului TDM 900 la pretul de 11.429 de euro, cu 1.809 euro mai mult decat versiunea standard cu ABS.

Pentru acesti bani, modelul destinat exclusiv pietei din Franta a primit urmatoarele modificari: suporti si coburi laterale detasabile, deflectoare pentru maini de dimensiuni marite incorporate in carena fata superioara, oglinzi retrovizoare mutate pe carena frontala, iar pentru o protectie completa la vant a fost adaugata si o carena inferioara.

Toate acestea aduc motocicleta la o greutate totala de 249,5 kg, cu 23,5 kg mai mult decat versiunea standard. Editia GT va fi disponibila in trei versiuni de culoare, albastru, gri sau negru, si pastreaza acelasi motor cu doi cilindri in linie de 897 cmc ce dezvolta 86 de cai putere.

Yamaha mai propune o varianta cu set complet de accesorii, care are in plus un topcase de 40 de litri si cric central, ce va avea un pret final de 11.649 de euro. TDM 900 GT ABS devine astfel o alternativa demna de luat in considerare inaintea motocicletelor GT de mari dimensiuni cu preturi de peste 15.000 de euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.