Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Yamaha va lansa SR400 cu injectie

01.10.2009
Foto ©: Yamaha

Lansat initial in primavara anului 1978, legendarul model SR400 va fi prezentat de Yamaha la Tokyo Motor Show 2009 in versiunea cu injectie electronica. Motocicleta inca se vinde in Japonia si ar putea sa se intoarca si in Europa.

SR400 reprezinta pentru foarte multi conceptul fundamental de motocicleta, simpla prin constructie, usor de intretinut, fiabila si cu un consum foarte redus. Calitatile sale l-au transformat intr-un model longeviv cu un numar mare de fani timp de mai bine de 30 de ani. Incepand cu 2010, motorul racit cu aer va fi dotat cu injectie, urmarindu-se in primul rand reducerea emisiilor poluante. Yamaha nu a operat alte schimbari pentru a nu afecta caracterul clasic al motocicletei.

In prezent, versiunea cu carburator are o masa proprie de 168kg iar motorul de 399cmc dezvolta 27cp si 29Nm. Consumul declarat este de numai 2,27 litri pentru 100km,obtinut la o viteza de 60km/h.

Daca la editia precedenta Yamaha s-a prezentat cu o sumedenie de premiere mondiale, anul acesta compania nu a anuntat lansarea unor modele sau concepte noi la a 41-a editie a Salonului Tokyo Motor Show, nefiind exclus insa sa avem parte de cateva surprize. Vom reveni cu mai multe informatii dupa prezentarea oficiala. 

Yamaha

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.