Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Yamaha XVS 950 Midnight Star 2009

09.09.2008
Foto ©: Yamaha

Ultimul cruiser de la Yamaha pentru anul 2009, XVS 950 Midnight Star, este echipat cu un motor nou v-twin de 942cc racit cu aer, si dispune de un cadru mai lung si mai coborat pentru o manevrabilitate superioara.

Stilul clasic al cruiserului este dat de motorul racit cu aer dar si de faptul ca Yamaha a introdus incepand cu acest model un nou design de cadru dublu-leagan. Au fost aduse imbunatari sistemului de evacuare si confortului in timpul deplasarii.

Yamaha XVS 950A Midnight Star are cel mai lung ampatament din clasa sa, masurand 1,685mm, cu doar 5mm mai putin decat fratele mai mare 1300 Midnight Star, dar in schimb cantareste cu 25kg mai putin decat acesta din urma.

Inginerii de la Yamaha au pozitionat motorul mai in fata pe cadru pentru a imbunatati distributia greutatii iar impreuna cu saua coborata la 675mm, ar trebui sa ofere pilotului o senzatie accentuata de manevrabilitate.

Bookmark and Share
Superb by Flo on 18.09.2008
Superb!!!!!!!!!!!!!!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.