Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Yamaha YZF-R 125 in culori noi

02.01.2009
Foto ©: Yamaha

Yamaha YZF-R 125, introdus pe piata anul trecut, a reusit sa se impuna la clasa mica fiind principalul concurent al modelului Honda CBR 125.

Motorul monocilindric in patru timpi racit cu apa, de 125 cmc, ce dezvolta 15 cai putere la 9.000 de turatii, a fost pastrat si pentru anul acesta, producatorul japonez considerand ca intreaga motocicleta este suficient de performanta pentru a face fata actualelor cerinte.

Singurele schimbari oarecum surprinzatoare le regasim in noile scheme de culoare, unde variantele alb/rosu si galben/alb, desi apreciate de fanii marcii, au disparut complet din oferta pentru 2009.

Yamaha YZF-R 125 de anul acesta poate fi gasita, cu mici ajustari, in singurele doua scheme de culoare traditionale ramase, Burning Blue si Midnight Black.

In schimb, producatorul japonez a introdus o noua varianta pe rosu, Sunset Red, cu optiunea de jante gri sau negre, ce se asteapta a satisface gusturile segmentului de piata vizat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.