Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Yoshimura prezinta Suzuki GSX-R 1000RR

30.07.2009
Foto ©: Yoshimura

Yoshimura Race Shop (YRS) prezinta noul Suzuki GSX-R 1000RR, un GSX-R 1000 model 2009 preparat in concordanta cu noile regulamente ale competitiei AMA American Superbike.

Motorul are axele cu came usurate, garnitura de chiulasa diferita pentru a mari compresia, filtru de aer BMC pentru cresterea fluxului de aer in motor, un quick shifter si o evacuare carbon/titan de tip R77.

Suspensia a fost modificata si ea, bascula a fost prinsa cu un pivot reproiectat, a fost ridicat spatele si montat un amortizor SHOWA cu specificatii racing. Deasemenea in furca fata s-au montat valve racing si s-a proiectat un extra unghi de reglare a inaltimii cu pana la 25 mm. Racordurile de frana au fost si ele revizuite, montandu-se un set Galfer, de profil metalic, iar placutele de frana sunt deasemenea furnizate de Galfer. Protectia de cadru tip YRS si o nuanta de culori specifica Yoshimura sunt factorii ce intregesc modificarile.

Intr-o conferinta de presa recenta sustinuta in California, Brant Russell, Vicepresedintele departamentului Marketing din cadrul Yoshimura R&D of America Inc., a vorbit despre noile setari tip YRS: "Au apus zilele in care tot ce tinea de lumea curselor era tinut secret. Faptul ca acum producem in serie o motocicleta bazata pe modelul de Superbike, ne ofera oportunitatea de a deschide usile publicului larg, pentru a le oferi componentele si serviciile de care au nevoie. Este timpul sa impartim succesul si realizarile alaturi de clientii nostrii, acesta fiind motivul pentru care a fost creat YRS."

YRS va furniza componente ce tin de motor, suspensii dar va oferi si servicii de tuning ale motoarelor si schite de proiect.

Principalul model sustinut va fi GSX-R 1000 dar YRS va furniza accesorii si pentru Fireblade, R1 si altele, toate acestea purtand brandul Yoshimura.

"Cu toate ca aceste componente YRS sunt proiectate de Yoshimura Racing Division si au o provenienta 100% din lumea curselor, preturile vor fi moderate si foarte accesibile. Toate aceste componente sunt produse in USA sau in Japonia, fiind fabricate din cele mai bune materiale disponibile la ora actuala" a mai sustinut Russell.

Pentru moment nu s-au comunicat detalii legate de pret si disponibilitate. Pentru mai multe detalii accesati site-ul Yoshimura.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.