Cauta in stiri

RSS Feed

editii noi

Zece noi culori pentru Ducati Monster

23.04.2009
Foto ©: Ducati

Colour Therapy este denumirea noului program initiat de compania italiana Ducati pentru actualii sau viitorii posesori de modele Monster 696 sau Monster 1100.

Acesta consta intr-un Kit Monster Art compus din 10 noi culori exotice cu ajutorul caruia proprietarii isi pot personaliza motocicletele la un pret accesibil.

Producatorul ofera in 10 variante diferite setul complet de componente care poarta culoarea de baza a motocicletei: aripa fata, geamul de far, masca de rezervor si capacul monopost al seii.

Cei care se pregatesc sa achizitioneze unul dintre cele doua modele Monster pot opta pentru varianta de culoare preferata platind in plus intre 90 si 190 de euro.

Proprietarii de Ducati Monster au si ei la dispozitie acest kit de modificare prin intermediul oricarui dealer autorizat al marcii, contra unei sume cuprinse intre 499 si 599 de euro in functie de culoarea aleasa.

Ducati Monster Colour Therapy

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.