Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

Zero Motorcycles va lansa un model SS

12.05.2009
Foto ©:

Neal Saiki, fondatorul companiei Zero Motorcycles, a dezvaluit faptul ca pregateste un prim model electric sportiv bazat pe acelasi pachet de baterii patentat de companie si care echipeaza in prezent supermoto-ul Zero S.

"Spre sfarsitul acestui an, vom lansa pe piata un micro model sport, vom pastra pachetul de baterii de 4kWh." a declarat Neal Saiki.

Desi va dezvolta tot 31 de cai putere si 84,6 Nm, noul model electric sportiv de la Zero Motorcycles ar trebui sa fie mai performant decat Zero S in ceea ce priveste viteza maxima atinsa.

Producatorul intentioneaza sa foloseasca si de aceasta data aluminiul ca material principal pentru componentele de baza ale motocicletei, deci banuim ca masa totala a noului model va fi tot in jur de 100 de kilograme.

"Aceasta ar trebui sa fie o motocicleta destul de populara, probabil cea mai populara motocicleta a noastra." marturiseste Neal Saiki, care spera sa vanda anul acesta 600 de exemplare Zero S si o cifra mult mai mare din noul model SS, in cursul anului viitor.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.