Cauta in stiri

RSS Feed

recuperari

10 zile de repaus medical pentru Lorenzo

23.07.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul echipei Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo va trebui sa stea in repaus medical primele zece zile din pauza de vara a Campionatului Mondial MotoGP, in urma accidentului suferit in primul tur al Marelui Premiu Red Bull U.S. de la Laguna Seca.

Analizele efectuate la Institutul Universitar Dexeus din Barcelona, unde Lorenzo este din pacate un vizitator frecvent in primul sau sezon MotoGP, au confirmat fracturi la al treilea, al patrulea si al cincilea metatarsian de la piciorul stang a pilotului spaniol. Rupturile nu au cauzat insa si o dislocare astfel glezna lui Lorenzo nu a avut de suferit in urma cazaturii.

Renumitul specialist Dr. Xavier Mir a recomandat punerea piciorului stang in ghips si 10 zile in care nu are voie sa se miste prea mult. Pilotul echipei Fiat Yamaha in varsta de 21 de ani a declarat ca este "suparat deoarece alta cazatura i-a oprit progresul".

"Din fericire am destul timp sa-mi revin inainte de Brno, chiar daca nu voi avea parte de vacanta. Acum am de gand sa ma bucur de Turul Frantei la televizor" a declarat Lorenzo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.