Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2

27 de echipe si 41 de piloti inregistrati pentru Moto2

17.06.2009
Foto ©: pbase.com

Noua clasa Moto2 s-a bucurat de o adevarata avalansa de inscrieri, FIM anuntand la inceputul lunii ca 47 de echipe au aplicat la incrieri insumand 91 de piloti. Grila de start nu avea cum sa cuprinda la start toti acesti aplicanti avand in vedere ca exista doar 34 de pozitii, in acest sens conducerea Dorna s-a intalnit la Barcelona pentru a tria echipele doritoare sa participe.

Partile implicate in organizare au dorit sa tina in frau entuziasmul, au extins grila de start si au dat unda verde pentru participare doar pentru 27 de echipe si 41 de piloti. 10 echipe au fost puse pe liste de rezerva in timp ce alte 10 au fost respinse. Echipele vor fi nevoite sa confirme participarea la inceputul lunii octombrie, la Marele Premiu al Portugaliei. Totodata vor trebui sa furnizeze datele referitoare la organizarea structurala, date referitoare la motociclete si piloti. Echipele vor fi apoi din nou analizate pentru validare in urma acestor informatii.

Este de asteptat ca toate echipele satelit ale celor din MotoGP, cele care participa acum la clasa 250 cat si noi participanti sa fie cele selectate pentru a lua startul in noua clasa.

Moto2 va insuma la start cei mai multi participanti din istoria curselor de viteza, mai multi chiar decat actuala clasa de 250cc.

Via | motogpmatters

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.