Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

5 motociclete Ducati in sezonul 2009?

04.09.2008
Foto ©:

Pilotul spaniol, Sete Gibernau, doreste o intoarcere in MotoGP si spera la un loc in echipa uzinei Ducati sau la echipa satelit a constructorului italian.

Cei de la Ducati au confirmat faptul ca pot avea 5 motocicle in campionat iar odata cu introducerea regulii ce va permite un singur furnizor de pneuri pentru toate echipele, acestia ar putea renunta la echipa de teste pentru folosirea motocicletelor in cursele oficiale. Asadar putem avem ocazia de a vedea o noua echipa pe grila de start. 

Seful echipei de uzina, Livio Suppo, a declarat ca decizia cu privire la a cincea motocicleta poate fi luata si la sfarsitul acestei saptamani; acesta afirma: “ Vom stii mai multe lucruri in legatura cu a cincea motocicleta saptamana viitoare. Lucrurile avanseaza si sper ca in curand totul sa fie mai clar si in legatura cu pilotul.”

Vom stii peste cateva zile cu siguranta mai multe despre decizia lui Sete Gibernau, daca Nieto va semna un nou contract si daca Toni Elias va ramane la echipa Ducati Alice dupa reusitele sale din ultimele curse.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.