Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate antrenamente

Antrenamente libere Ducati Marlboro Team

28.03.2008
Foto ©:

Casey Stoner si Marco melandri au avut vineri rezultate sub asteptari. Stoner a scos un timp de 1’40.828 clasandu-se pe locul sase in timp ce coechipierul sau a ajuns pe locul 15 cu 1’41.825. Stoner a avut un mic accident ieri dupa-amiaza dar asta nu l-a afectat in cursa. Melandri nu a gasit inca setarile optime pentru motocicleta sa, dupa ce in Qatar s-a dovedit un pilot bun.

CASEY STONER – “am stiut inca de la start ca acest circuit nu ne avantajeaza ceea ce ne-a determinat sa incercam inca de dimineaza sa gasim setarile optime pentru motociclete. In timpul primelor antrenamente ne-am straduit sa atacam in siguranta curbele in franare, ceea ce pana la urma ne-a iesit, dar am descoperit alte probleme, legate de aderenta rotii spate. Maine vom reveni pe pista si ne vom axa in special pe setarile de la roata fata si apoi la roata spate.”

MARCO MELANDRI – “Nu a fost o zi usoara pentru ca setarile stabilite in Qatar, si cu care m-am impacat foarte bine, nu au cum sa se potriveasca si aici. Am incercat initial sa facem mici modificari pentru a mari aderenta si controlul la franare dar inca nu i-am dat de cap. Sper sa reusim pana la urma si ma rog ca vremea sa se mentina frumoasa.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.