Cauta in stiri

RSS Feed

sponsorizari

Bwin continua in MotoGP

07.04.2008
Foto ©:

bwin, lider mondial in distribuirea jocurilor si divertismentului online, continua colaborarea cu MotoGP. Compania a reinnoit contractul de sponsorizare cu Dorna Sports, detinatorul drepturilor asupra MotoGP, pentru sezonul 2008 si 2009.

Intelegerea incheiata, bazata pe deja existentul parteneriat dintre bwin si MotoGP, reprezinta un prestigios contract de sponsorizare la nivel global, aditional contractelor de sponsorizare de nume la doua dintre cele mai mari evenimente Grand Prix, spoturi publicitare TV si alte activitati de sponsorizare in Brno, Republica Ceha.

MotoGP, cel mai mare campionat mondial de curse de motociclism, este urmarit cu entuziasm de milioane de fani din intreaga lume.

In acest sezon, bwin isi asuma rolul de sponsor de nume la doua dintre cele mai mari evenimente Grand Prix: in Jerez de la Frontera, Spania (martie 30) si la vecina sa Portugalia, in Estoril (aprilie 13), profitand astfel de enorma popularitate a sportului cu motoare printre fanii din Peninsula Iberica.

bwin este, de asemenea, si partenerul oficial al bwinLiga din Portugalia si partener de sponsorizare a panourilor publicitare pe stadioane la jocurile echipei nationale de fotbal germane.

In calitatea sa de sponsor global FIBA, Federatia Internationala de Baschet, bwin va fi partenerul Campionatului European de Baschet FIBA din Polonia 2009 si al Campionatului Mondial FIBA din Turcia, din anul urmator.

Grupul bwin, cu peste 13 milioane de clienti inregistrati (din care 8 milioane de clienti “play money”) in peste 20 de piete centrale de desfacere, cu licente internationale si regionale in tari precum Gibraltar, Kahnawake (Canada), Germania, Italia, Mexic, Argentina si Austria, este adresa numarul 1 pentru pariuri sportive, jocuri si divertisment prin canale de distributie digitala. Grupul ofera pariuri sportive, poker, jocuri de casino, soft si skill games, precum si transmisiuni audio si video de evenimente sportive, cum ar fi Bundesliga germana.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.