Cauta in stiri

RSS Feed

special

Hayden a inaugurat noul circuit de la Indianapolis cu un Indian de epoca

Paul Lozba | 08.04.2008
Foto ©:

Pilotul Repsol Honda, Nicky Hayden, a avut onoarea de a inaugura noul format al circuitului de la Indianapolis, parcurgand prima tura cu o motocicleta Indian din 1909.

La conferinta de presa ce a urmat evenimentului, Hayden a declarat ca “A fost ceva unic si sunt onorat sa fiu primul motociclist care face prima tura aici pe noul circuit de la faimosul Indianapolis Motor Speedway”

Hayden a facut cu siguranta eforturi pentru a atrage atentia fanilor, acesta facandu-si aparitia pe noul circuit imbracat intr-un costum precum cele de la inceputul sec. al 20-lea, compus din ochelari, casca din piele, flanea albastra-verde si cizme din piele, folosite in prima cursa la IMS din 1909.

Dupa ce a ascultat cu atentie instructiunile echipei de la muzeul IMS vis-à-vis de controlul motocicletei de epoca, Hayden a parcurs o tura de circuit ajungand la viteza maxima de aproximativ 65km/h.

Ulterior Hayden s-a schimbat intr-un combinezon special alb Repsol Honda, pentru a face cateva ture cu o Honda CBR 1000 RR, model 2008, reusind sa atinga cu aceasta viteza de 240km/h in linia dreapta.

Mai jos puteti vedea un videoclip cu Hayden la conferinta de presa si imagini de la tura inaugurala de la Indianapolis.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.