Cauta in stiri

RSS Feed

special

Hayden da startul la Indianapolis pe o motocicleta Indian

19.03.2008
Foto ©:

In scurta pauza dintre cursa de luna asta de la Herez si urmatorul GP din Portugalia, campionul mondial din 2006, Nicky Hayden v-a incepe prima tura pe ultimul circuit din calendarul MotoGP, Indianapolis Motor Speedway.

Pilotul Repsol Honda va fi prezent pe circuit, scena Grand Prixului Red Bull Indianapolis, pe 7 aprilie, intr-un eveniment special pentru istoricul circuit, in care se va amesteca trecutul cu viitorul. Hayden va pilota o motocicleta Indian restaurata, de-a lungul noului traseu al circuitului.

In timp ce Hayden spera sa foloseasca mult imbunatatitul model 2008 al Hondei RC212V la cursa inaugurala de la Indianapolis, pe 14 septembrie, motocicleta cu care va concura in aprilie dateaza din timpul primei curse din orasul american, in 1909.

Hayden va face apoi ture demonstrative cu o Honda de serie, va poza langa faimosul Yard of Bricks si va da interviuri pentru presa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.