Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Pedrosa, Rossi si Lorenzo despre cursa de la Jerez

31.03.2008
Foto ©:

Starurile ce au umplut podiumul Marelui Premiu Spaniol, in frunte cu Dani Pedrosa castigatorul cursei, au dat declaratii la cald imediat dupa terminarea celei de-a doua runde a campionatului.

Dani Pedrosa – castigator
"Este o zi foarte speciala: sunt foarte bucuros. Cursa a fost foarte gandita si impreuna cu echipa am facut o treaba buna. Cred ca fanilor le-a placut cursa, pentru ca a fost incredibila, si vreau sa multumesc tuturor care au venit. Rezultatul este foarte important pentru mine, in primul rand, pentru ca aproape ca nu am avut un pre-sezon."

Valentino Rossi – locul al doilea
"A fost incredibil pentru ca am crezut ca sunt in ultimul tur dar defapt mai era inca unul. Am fost norocos pentru ca am avut un avantaj in fata lui Lorenzo si mi-am dat seama destul de repede ce s-a intamplat. Este un rezultat bun si important pentru noi pentru ca este primul podium cu anvelopele Bridgestone. Aveam nevoie de acest rezultat pentru mine dar si pentru toata echipa."

Jorge Lorenzo
"Nu am avut acelasi ritm ca in antrenamente. Din pacate anvelopa spate si fata nu au lucrat asa de bine impreuna. Pentru campionat rezultatul este bun."

Valentino Rossi despre gafa lui

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.