Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate antrenamente

Rezultate bune pentru Yamaha in antrenamentele libere la Jerez

28.03.2008
Foto ©:

Se pare ca echipa Fiat Yamaha se simte bine pe circuitul Jerez. Anul trecut Valentino Rossi si Colin Edwards erau amandoi pe podiumul Grand Prix-ului spaniol. Azi, Jorge Lorenzo si Valentino Rossi au scos cei mai buni timpi in prima zi de antrenamente libere a celei de-a doua curse din campionatul Motogp.

In a 2-a sesiune de antrenamente libere, Spaniolul cu Michelin l-a intrecut pe italianul cu Bridgestone cu 43 de sutimi de scunda. Lorenzo intentioneaza sa confirme debutul excelent din acest sezon (pole position si locul 2 in Qatar). Dovada a faptului ca Yamaha M1 s-a comportat excelent pe circuitul Jerez este si faptul ca al treilea loc a fost ocupat de Colin Edwards.

Nicky Hayden, care a mers de data aceasta pe un model cu acelasi sasiu ca Pedrosa a avut al 4-lea timp, in fata colegului sau spaniol dar si in fata campionului 2007 Casey Stoner.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.