Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi, Lorenzo, Hopkins si Elias, nerabdatori sa concureze la Jerez

27.03.2008
Foto ©:

Cu gandul la circuitul spaniol, locul in care italianul a castigat primele sale victorii incepand cu 1996, plus marele premiu castigat anul trecut, Valentino Rossi spera sa isi incheie portia de ghinioane, avand in vedere ca nu a mai castigat o cursa de la Estoril, anul trecut.

"E un circuit grozav, tehnic, care pare sa se potriveasca motocicletei noastre". Referitor la cursa nocturna din Quatar, Rossi adauga: "Chiar daca mi-a placut cursa pe timp de noapte, ar fi bine daca am reveni la o ora normala. Intotdeauna m-am simtit ca acasa la Jerez, e o atmosfera teribila, cu fani sositi din toate colturile Spaniei; e ca o petrecere uriasa!"

Pentru senzationalul Lorenzo, cursa de la Jerez este debutul sau national. Pornit din pole position in Quatar si terminand cursa pe locul doi Lorenzo este al doilea in clasamentul general iar circuitul din Jerez nu mai detine nici un secret pentru el.

Lorenzo a facut istorie in Spania, fiind unul din cei mai tineri castigatori ai clasei 125cc in 2002 la numai 15 ani, iar victoriile la clasa 250cc in ultimii 2 ani au contribuit la imaginea sa de erou national.

Cu modestia oricarui incepator, Jorge Lorenzo declara: "Sa fii intr-o asemenea pozitie dupa numai prima cursa a sezonului este un lucru de necrezut si pe care nu am sa il uit niciodata. Stiu ca va fi greu la Jerez, dar pe de alta parte, e doar a doua cursa din sezon. Acum sunt in lumina reflectoarelor datorita cursei din Quatar si sper sa repet experienta si in fata fanilor de acasa."

Hopkins, inca nerecuperat dupa o intindere musculara suferita in Ianuarie in Australia, e nerabdator sa participe la GP-ul spaniol: "In ciuda problemelor musculare, ma simt 100% pregatit pentru cursa. Voi lucra la imbunatatirea pozitiei dobandite in Quatar."

La cei 25 de ani impliniti miercuri, Toni Elias, pilotul echipei Team Alice, abia asteapta sa ajunga la Jerez. E una din cele 3 ocazii in care va beneficia de sustinerea fanilor sai, alaturi de Barcelona si Valencia: "Sa concurezi in Spania e intotdeauna o placere. Barcelona e un circuit foarte apropiat de orasul meu natal, insa Jerez ramane unul din favoritele mele. E un adevarat eveniment pentru orice fanatic al motoarelor. Datorita entuziasmului fanilor atmosfera este deosebita."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.