Cauta in stiri

RSS Feed

Marele Premiu al Frantei

A 5-a runda MotoGP in acest weekend la Le Mans

15.05.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotii din Campionatul Mondial au ajuns la Le Mans pentru a 5-a runda din acest an, runda ce va fi urmata de o serie intensa de curse pe teritoriul Europei.

Intorcandu-se in Europa dupa ce a vizitat China, comunitatea MotoGP s-a reunit joi pe faimosul circuit Le Mans din regiunea Sarthe, Franta, inainte de inceperea celei de-a cincea runde GP programate pentru anul acesta.

Dupa rundele de la Losail, Estoril si Shanghai, sezonul devine din ce in ce mai aglomerat; Grand Prix-ul Alice din Franta va fi prima din cele 6 runde ce vor avea loc in mai putin de doua luni.

Pilotii si echipele lor au fost intampinati joi de cer innourat si temperatura placuta, conditii meteo care nu ofera multe indicii despre evolutia lor viitoare.

LCR Honda a organizat miercuri noapte, in centrul Parisului, o petrecere la care au participat multi reprezentanti ai presei. La petrecere a participat motociclistul Randy de Puniet, acesta urmand sa se intalneasca cu presa din nou azi, in cadrul conferintei de presa organizata inaintea Grand Prix-ului.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.